Van keramiek
tot parket
en natuursteen
2/9
Breng sfeer in huis met Daldecor tegels

De authentieke uitstraling van een natuurstenen vloer, de warmte van parket onder uw voeten of een badkamermuur bekleed met kleurrijke mozaïektegeltjes? Dan bent u van harte welkom bij Daldecor in Vorst (Brussel) en Vilvoorde om een zeer ruim aanbod aan vloer- en wandtegels en parket te komen ontdekken. Voor elk interieur, strak of landelijk, vindt u bij ons de ideale tegel of parketvloer.

4/9
Vloer- en wandtegels voor elk interieur

Bent u op zoek naar een mooie vloer- en/of wandbekleding, dan bent u bij Daldecor aan het juiste adres. Keramische tegels, natuursteen en parket; kleurrijk of subtiel getint; groot of klein; voor binnen of buiten. De mogelijkheden om uw keukenvloer, badkamermuur of terras aan te kleden zijn werkelijk enorm bij ons. Bent u een doe-het-zelver? Dan vindt u bij Daldecor bovendien de juiste producten om die natuurstenen vloer of keramische tegels zo netjes mogelijk zelf te plaatsen. Ook aan het onderhoud achteraf hebben we gedacht door kwaliteitsvolle onderhoudsproducten aan te bieden. Zo zult u extra lang genieten van die mooie vloer en/of muur!

6/9
Kijk en vergelijk in onze toonzaal

De deuren van onze toonzaal staan wagenwijd open voor iedereen die ons uitgebreide aanbod aan vloer- en wandtegels, natuursteen en parket wil komen ontdekken. We laten u er zien hoe keramische tegels, natuursteen en parket geïntegreerd kunnen worden in uw interieur en er optimaal tot hun recht zullen komen. Om dit te realiseren, staat er een team van vakmensen voor u klaar. Op basis van uw voorkeuren en interieurstijl, maar ook op basis van de ruimte, bekijken we samen welke vloer- en/of wandbekleding het meest geschikt is voor uw project. Met zo’n 6000 producten continu op voorraad hoeft u bovendien niet lang te wachten op uw nieuwe vloer of muur! Laat u dus alvast inspireren door onze 1500 m² aan prachtige materialen om vloeren en wanden mee te bekleden.

8/9
Kwaliteitsvolle materialen voor vloeren en wanden

Een nieuwe look geven aan de keukenvloer, uw badkamermuur, het terras of het balkon? Dat begint bij Daldecor in Vorst (Brussel) en Vilvoorde. Zowel voor binnen als voor buiten, voor particulieren als voor professionelen bieden wij de beste en mooiste materialen aan voor elk type interieur. Heeft u ervoor gekozen om de unieke sfeer van natuursteen vloertegels in huis te halen, de gezelligheid van parket of de veelzijdigheid van keramische tegels, dan kiest u niet enkel voor schoonheid, maar ook voor duurzaamheid en kwaliteit. Benieuwd naar meer? Bekijk alvast onze foto’s of kom gewoonweg even langs in onze toonzalen te Vorst en Vilvoorde.

Beste klant,

Onze beide showrooms zijn terug geopend. Echter, omdat wij de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers in het kader van het Covid-19-virus absoluut voorop stellen, hanteren wij volgende noodzakelijke maatregelen:

Professionele klanten
 • Afhalingen ZONDER afspraak
  Ma - Vr: 8u - 12u en 13u - 17u
  Zat: 9u - 12u en 13u - 17u (Afhalingen tot 12u)
 • Kleine afhalingen: aan de toonbank
 • Grotere bestellingen: gelieve te wachten aan uw voertuig op een magazijnier
Particuliere klanten
 • Showroom toegankelijk op afspraak*
  info@daldecor.be of 02 332 31 31
  Ma - Za: 9u - 12u en 13u - 17u
 • MONDMASKER VERPLICHT
 • Ontsmetten of wassen van de handen verplicht
 • Social distancing
 • Gelieve het aantal bezoekers te beperken tot het strikt noodzakelijke
 • Gelieve met de bankkaart te betalen
*Klanten met een afspraak krijgen voorrang. Indien U zich aanmeldt zonder afspraak, proberen we U te helpen in de mate van het mogelijke.

Voor onze showroom te Vilvoorde dient er geen afspraak gemaakt worden en hanteren we volgende openingsuren:

SHOWROOM + AFHALINGEN
Van DINSDAG tot vrijdag van 9.00 tot 12.30 - 13.30 tot 18.00
Op zaterdag van 10.00 tot 17.00, zonder onderbreking

SHOWROOM + ENLÈVEMENTS
De MARDI à vendredi de 9h à 12h30 et de 13h30 à 18h
Samedi de 10h à 17h, sans interruption