Van keramiek
tot parket
en natuursteen
2/9
Breng sfeer in huis met Daldecor tegels

De authentieke uitstraling van een natuursteen vloer, de warmte van parket onder je voeten of een badkamermuur bekleed met kleurrijke mozaïektegeltjes? Dan ben je van harte welkom bij Daldecor in Vorst (Brussel) en Vilvoorde om een zeer ruim aanbod aan vloer- en wandtegels en parket te komen ontdekken. Voor elk interieur, strak of landelijk, vind je bij ons de ideale tegel of parketvloer.

4/9
Vloer- en wandtegels voor elk interieur

Voor wie op zoek is naar een mooie vloer- of wandbekleding is aan het juiste adres bij Daldecor. Keramische tegels, natuursteen tegels en parket; kleurrijk of subtiel getint; groot of klein; voor binnen of buiten: de mogelijkheden om je keukenvloer, badkamermuur of terras aan te kleden zijn werkelijk enorm bij ons. Ben je een doe-het-zelver? Dan vind je bij Daldecor bovendien de juiste producten om die natuursteen vloer of keramische wandbekleding zo netjes mogelijk zelf te plaatsen. En ook aan het onderhoud achteraf hebben we gedacht door kwaliteitsvolle onderhoudsproducten aan te bieden. Zo zal je extra lang genieten van die mooie vloer of muur!

6/9
Kijk en vergelijk in onze toonzaal

De deuren van onze toonzaal staan wagenwijd open voor iedereen die ons uitgebreide aanbod aan vloer- en wandtegels en parket wil komen ontdekken. We laten je er zien hoe keramische tegels, natuursteen tegels en parket geïntegreerd kunnen worden in een interieur en optimaal tot hun recht komen. Om het beste product eruit te kiezen voor jouw interieur staat er bovendien een team van vakmensen voor je klaar. Op basis van jouw voorkeuren en interieurstijl, maar ook op basis van de ruimte bekijken we dan welke vloer- of wandbekleding het meest geschikt is voor jouw project. Met zo’n 6000 producten continu op voorraad hoef je bovendien niet lang te wachten op je nieuwe vloer of muur! Laat je dus alvast inspireren door onze 1500 m² aan prachtige materialen om vloeren en wanden mee te bekleden.

Bruges 60x60

24,95
per m2
BTW incl.
24,95
per m2
BTW incl.
8/9
Kwaliteitsvolle materialen voor vloeren en wanden

Een nieuwe look geven aan de keukenvloer, je badkamermuur, het terras of het balkon? Dat begint bij Daldecor in Vorst (Brussel) en Vilvoorde. Zowel voor binnen als voor buiten, voor particulieren als voor professionelen bieden we de beste en mooiste materialen aan voor elk type interieur. Heb je ervoor gekozen om de unieke sfeer van natuursteen vloertegels in huis te halen, de gezelligheid van parket of de veelzijdigheid van keramische tegels, dan kies je niet enkel voor schoonheid, maar ook voor duurzaamheid en kwaliteit. Benieuwd naar meer? Bekijk alvast onze foto’s of kom gewoonweg even langs in onze toonzalen in Vorst en Vilvoorde.