Scroll to top

Over ons


Leer ons beter kennen

Hoe het allemaal begon

Daldecor werd opgericht in april 1981 door de heer Ronny Verbrugge te Stockel (Petite rue au Bois) als groothandelaar in distributie van tegels.

In 1982 werd er reeds beslist om te verhuizen naar Drogenbos om nog centraler gelegen te zijn in Brussel. Ongeveer 15 jaar later kende Daldecor een nieuwe verhuis richting Ruisbroeksesteenweg, Vorst, waar onze maatschappelijke zetel en showroom nog steeds gelegen zijn. Bovendien werden de eerste medewerkers aangeworven in het jaar 1983 & 1984.

De laatste 20 jaar is Daldecor uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de Brusselse markt en omstreken. Mede door het verkregen vertrouwen van de aannemers en vloerders maar ook door de ontvangst en bediening van hun klanten in onze showroom.

Ondertussen kent onze database een duizendtal professionele klanten en heeft Daldecor 25 medewerkers op de payroll om iedereen van de beste service te kunnen voorzien.

In 2017 werd eveneens een tweede filiaal geopend te Vilvoorde om mensen uit de noordrand van Brussel en omstreken nog beter te kunnen bedienen.

Daldecor is eveneens nationaal actief op grote en kleine werven en aanbestedingen voor sociale, residentiële en industriële projecten. Onze projectmanagers staan steeds voor u paraat en zullen uw dossier met de grootste zorg behandelen.

Hieronder enkele van onze referenties :

  • Europese School
  • CORA
  • Militaire School
  • VW / Audi
  • Gemeentelijke zwembaden
  • & nog veel meer !

Bij Daldecor kunt u dus terecht in onze showroom te Vorst of Vilvoorde voor professionele raad i.v.m. uw project, het aankopen van tegels, parket, natuursteen & al het toebehoren dat u hiervoor nodig zou hebben.

nl_NLNederlands