Scroll to top

Parket


Ons aanbod

Daldecor is al jaren een erkende leverancier van kwalitatief parket. Bovendien kunt u steeds beroep doen op onze jarenlange expertise in de selectie van verschillende houten vloeren.

Zo kunt u bij Daldecor terecht voor een breed gamma aan parketvloeren, zoals het sterke en onderhoudsvriendelijke fineerparket van Parky en het custom-made samengesteld parket van Cabbani, waarbij je dankzij een uniek à la carte systeem in slechts 5 stappen uw ideale houtvloer kunt samenstellen.

Is dit te veel poespas, dan is The Twelve een ideaal product voor u. De naam zegt het al. Twaalf zorgvuldig geselecteerde parketdesigns waarbij gefocust wordt op wat écht telt. En wat is dat dan? Wel, deze trendy planken zijn afkomstig van 100% Europees duurzame bossen en bevatten een easy cleaning toplaag van 3 mm.

Parky_Logo_Home

Cabbani_Logo_Home

Selecteer de gewenste categorie en kies vervolgens aan de hand van de verkleinde foto om ze in een groter formaat te zien. Indien u meer informatie wenst over onze producten maak dan zeker een afspraak via onze homepage.

Fineerparket
Samengesteld parket
nl_NLNederlands